Bestyrelsen

Eivind Kolding (født 1959, dansk)
Bestyrelsesformand (Medlem af bestyrelsen og formand siden 2019)

Eivind Kolding er et professionelt og uafhængigt bestyrelsesmedlem, der har en lang og imponerende karriere der inkluderer stillinger som CFO hos A.P. Møller-Mærsk, Adm. direktør for Maersk Line, Adm. direktør for Danske Bank og Adm. direktør for Novo A/S.

Jørgen Hansen (f. 1960, dansk)
Næstformand (Medlem af bestyrelsen siden 2011)

Jørgen Hansen har været i transport og logistikbranchen siden slutningen af 1970’erne, og har opbygget en lang række succesfulde virksomheder og partnerskaber i branchen. I 1989 etablerede Jørgen Hansen Combifragt Group, der senere blev solgt til Finland Post. I 2011 etablerede Jørgen Hansen NTG. Jørgen Hansen har desuden været involveret i en række ejendomsinvesteringer.

Stefan Pettersson (f. 1970, svensk)
Bestyrelsesmedlem (Medlem af bestyrelsen siden 2013)

Stefan Pettersson har været i transport- og logistikbranchen siden 1989. Efter en årrække opbyggede Stefan Pettersson sin egen transport- og logistikvirksomhed, som han senere solgte til et datterselskab af Finland Post. Stefan Pettersson har siden 2013 stået i spidsen for opbygningen af NTG i Sverige.

Michael Larsen (f. 1976, dansk)
Bestyrelsesmedlem (Medlem af bestyrelsen siden 2019)

Michael Larsen har være t i transport- og logistikbranchen siden 1990’erne. I 2011 var Michael Larsen med til at etablere NTG Nordic A/S som i dag er en af NTG koncernens mest succesfulde selskaber. Michael er i dag direktør for NTG Nordic A/S.

Peter Grubert (f. 1963, dansk)
Bestyrelsesmedlem (Medlem af bestyrelsen siden 2012)

Peter Grubert er advokat og partner (H) i Advokatfirmaet Jon Palle Buhl samt HD i finansiering og kreditvæsen fra Handelshøjskolen i København, hvor han også har været ekstern lektor. Peter Grubert har mange års erfaring med rådgivning om køb og salg af virksomheder, og bestrider desuden en lang række bestyrelsesposter, hvoraf flere har været i transport- og logistikbranchen siden slutningen af 1990’erne.

Finn Skovbo Pedersen (f. 1955, dansk)
Bestyrelsesmedlem (Medlem af bestyrelsen siden 2018)

Finn Skovbo Pedersen har mere en 45 års erfaring fra den internationale transport- og logistikbranche. Senest var Finn Skovbo Pedersen CEO for transportgruppen Dachser Nordic, en stilling han besad i mere end 10 år inden han fratrådte tidligere i år (2018). I dag er Finn Skovbo Pedersen professionel bestyrelsesmedlem.

Ulrik Ross (f. 1971, dansk)
Bestyrelsesmedlem (Medlem af bestyrelsen siden 2018)

Ulrik Ross har mere end 20 års international erfaring fra investeringsbanker. Ulrik har arbejdet for Nordic Investment Bank, Merrill Lynch, Nomura og indtil 2017 var han Administrerende Direktør for HSBC. I dag er Ulrik Head of Group Treasury i Saxo Bank i København.

Har du en forespørgsel?

Har du en konkret forespørgsel om fragt eller har du spørgsmål til vores virksomhed bedes du udfylde formularen.

Se NTG’s Privatlivspolitik.