9 April 2018

Nordic Transport Group overtager Gondrand Group – alle myndighedsgodkendelser på plads

Nordic Transport Group (NTG) har nu modtaget den sidste myndighedsgodkendelse vedrørende opkøbet af schweiziske Gondrand Group, en full-service transport- og logistikudbyder der opererer fra 60 kontorer i syv lande og med 650 medarbejdere. I 2017 omsatte Gondrand for DKK 1,65 mia. (EUR 221,6 mio.).

Morten Mathiesen, formand for NTG, udtaler:
“Det er meget tilfredsstillende, at alle myndighedsgodkendelser nu er på plads i dette strategisk vigtige opkøb. Gondrand er et perfekt match til NTG hvad angår aktiviteter og geografisk tilstedeværelse. Vi får ikke blot yderligere skala til vores eksisterende forretning – i en industri hvor skala bliver stadig mere kritisk – det baner også vejen for, at vi kan fortsætte vores vækstrejse og udvide vores geografiske tilstedeværelse i både
Europa og Asien.”

Jørgen Hansen, adm. direktør for NTG, udtaler:
“Med dette transformerende og største opkøb nogensinde øger vi vores toplinje med mere end 50%. Vi ser frem til at byde vores nye dygtige og hårdtarbejdende kolleger fra Gondrand velkommen til den hurtigt voksende NTG Group. Ved at implementere vores unikke partnerskabsbaserede forretningsmodel med fokus på fælles ejerskab for nøglemedarbejdere, bliver vi sammen stærkere, hurtigere og i stand til at udnytte synergier samt en større global rækkevidde til gavn for vores kunder.”

I 2018 forventer NTG en samlet omsætning på DKK 4,8-5,1 mia. og et EBIT-resultat på DKK 180-220 mio.

Download pressemeddelelse (PDF)

For yderligere information:
Impact Partners
Per Bech Thomsen
+45 3137 3133

Har du en forespørgsel?

Har du en konkret forespørgsel om fragt eller har du spørgsmål til vores virksomhed bedes du udfylde formularen.

Se NTG’s Privatlivspolitik.